TogetherWorkx
TogetherWorkx

Van netwerken naar samenwerken

Co-creation - Fun - Success

TogetherWorkx is een baanbrekend netwerkconcept speciaal ontworpen voor professionals, freelancers en starters. Wij bieden een platform waar je kunt samenwerken, leren en groeien door samen te werken aan gemeenschappelijke uitdagingen.

Ga na elke sessie naar huis met concrete resultaten!
Ga na elke sessie naar huis met concrete resultaten!
Werk nauw samen aan gemeenschappelijke uitdagingen!
Werk nauw samen aan gemeenschappelijke uitdagingen!
Werk tussen de sessies door via onze groepschat en online resources!
Werk tussen de sessies door via onze groepschat en online resources!

TogetherWorkx is meer dan alleen een netwerk. Het is een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die gepassioneerd zijn over hun werk en graag van elkaar leren. We gaan samen aan de slag met een breed scala aan onderwerpen, van praktische bedrijfsstrategieën tot de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Zo leren we elkaar écht kennen en ontstaan samenwerkingsverbanden die blijven. Bovendien combineren we werk ook met fun! We zorgen voor verrassende en interessante ervaringen, met de bedoeling om elkaar nóg beter te leren kennen.

Wissel ervaringen uit om elkaar vooruit te helpen!
Wissel ervaringen uit om elkaar vooruit te helpen!
Bepaal zelf mee de inhoud van het TogetherWorkx programma!
Bepaal zelf mee de inhoud van het TogetherWorkx programma!
Wissel ideeën uit tijdens onze bartime.
Wissel ideeën uit tijdens onze bartime.

Onze Thema's

We behandelen een diverse reeks thema's, elk ontworpen om je te voorzien van de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de snelle zakenwereld van vandaag. Elk thema is ontworpen om niet alleen inzichten te bieden, maar ook om samen te werken aan het bereiken van concrete resultaten en verbeteringen in je professionele leven.

Hier zijn enkele van de thema's die we verkennen:

 • NLP in actie: Verhoog je impact met Neuro-Linguïstisch Programmeren
 • Generative AI @ Work: Werk samen om het potentieel van generatieve AI te ontdekken en implementeer het in je bedrijfsvoering voor tastbare verbeteringen.
 • Productize Your Service: Samen analyseren je diensten en zetten die om naar producten. 
 • Get LinkedIn Leads: Verbeter je LinkedIn-profiel samen met ons en trek de juiste klanten aan om jouw carrière en organisatie vooruit te helpen.
 • Clean Desk: Ontdek hoe je een productieve en efficiënte kantooromgeving kan creëren en verbeter je dagelijkse workflow.
 • Start-to-Podcast: Begin je podcastreis en zie je luisteraarschap groeien.
 • Laser Focus: Overwin uitstelgedrag en verbeter je time-managementskills, en boost je productiviteit.
 • Your Personal Pitch: Breng overtuigende verkooppitches op beurzen, recepties, sales-intakes, netwerkevents en zie je kansen groeien.
 • What's Your Price? We analyseren de prijzen van je producten of diensten en we bepalen hoe je jouw winstmarges kan verhogen.

Deze lijst is slechts een greep uit de mogelijke thema's. Tijdens de sessie kiezen we gezamenlijk met welk topic we de volgende keer aan de slag gaan! Zo zorgen we ervoor dat de sessies super-relevant zijn voor alle deelnemers! 

Nog meer mogelijke thema's

Data 2023-2024

De TogetherWorkx sessies vinden in principe telkens plaats op de 3de vrijdag van de maand:

Locatie

De TogetherWorkx sessies vinden plaats in het gerenoveerde station van Herzele:

 • Koffiehuis Alacart
 • Stationsstraat 239
 • 9550 Herzele

Programma

Elke sessie verloopt volgens het volgende schema:

 • 13u30 : Onthaal & Networking
 • 14u00 : Opening met korte toelichting thema
 • 14u30 : Co-creatie
 • 16u30 : Afsluiting met acties
 • 17u00 : Bartime 

TogetherWorkx facilitators

Veerle & Steff

Veerle Booghmans verdiende haar sporen in customer- en service-management. Vandaag legt Veerle zich toe op het coachen van professionals, freelancers, managers, bedrijfsleiders en zelfstandigen. 

Het uiteindelijke doel van haar coaching is om professionals en zelfstandige ondernemers te helpen rust in hun hoofd te vinden, helderheid te krijgen, hun mentaal en emotioneel welzijn te verbeteren en zich te focussen op het bereiken van resultaten. Dit leidt tot een verbeterde persoonlijke effectiviteit, efficiënter werken, betere prestaties en meer tijd voor netwerken, relaties, work/life-balance, community building, creativiteit en levenslang leren.

Als gecertificeerd business coach, trainer en facilitator stimuleert Steff Vanhaverbeke mensen om werkwijzen te ontwikkelen die onontbeerlijk zijn in een steeds sneller veranderende wereld. Steff geeft al sinds 1997 trainingen in 21st Century Skills met een focus op digitale vaardigheden, communicatievaardighen en denkvaardigheden. Haar uitgebreide ervaring als coach, trainer en facilitator uit zich in een grote flexibiliteit naar werkvormen om met eender welke groep een blijvende impact na te laten.

Kies de formule die best bij je past

TogetherWorkx Single Session

Pay-as-you-go

Wil je 's komen proeven? Kom dan naar een TogetherWorkx sessie. Je werkt samen met collega-ondernemers aan jouw onderneming. 

Features
Netwerken
Samenwerken
Toegang tot privé chat
TogetherWorkx 5 Sessions

5-beurtenkaart

Kies je voor de TogetherWorkx 5-beurtenkaart, dan stap je in een co-creatief en collaboratief traject samen met andere ondernemers.

Features
Netwerken
Samenwerken
Toegang tot privé chat
Toegang tot leerplatform
Nodig gratis 1 gast uit
TogetherWorkx 10 Sessions

10-beurtenkaart

Kies je voor de TogetherWorkx 10-beurtenkaart, dan stap je in een co-creatief en collaboratief traject samen met andere ondernemers.

Features
Netwerken
Samenwerken
Toegang tot privé chat
Toegang tot leerplatform
Nodig gratis 2 gasten uit

Kom kennismaken en samenwerken tijdens de volgende TogetherWorkx sessie!

Bevalt het concept je? Dan kan je nog altijd kiezen voor een meerbeurtenkaart.

Na bestelling ben je welkom op de sessie die je op het formulier hebt aangeduid.

Met de 5-beurtenkaart kan je naar keuze deelnemen aan 5 TogetherWorkx sessies. 

Bovendien geeft deze kaart je de mogelijkheid om één keer een extra persoon mee te brengen. Op dat moment is die sessie gratis voor jou én jouw gast.

Na bestelling ligt jouw kaart voor jouw klaar aan het onthaal van de volgende TogetherWorkx sessie!

Met de 10-beurtenkaart kan je naar keuze deelnemen aan 10 TogetherWorkx sessies. 

Bovendien geeft deze kaart je de mogelijkheid om twee keer een extra persoon mee te brengen. Op dat moment is die sessie gratis voor jou én jouw gast.

Na bestelling ligt jouw kaart voor jou klaar aan het onthaal van de volgende TogetherWorkx sessie!

Wat anderen vertellen…

Antwoorden op veelgestelde vragen

Voor wie is TogetherWorkx bedoeld?

TogetherWorkx is bedoeld voor mensen die hun professionele effectiviteit willen verhogen. Ben je een (zelfstandig) professional, freelancer, manager of bedrijfsleider? Dan deel je onze gemeenschappelijke uitdagingen die we tijdens onze sessies te lijf gaan!

Hoe kan TogetherWorkx mij helpen in mijn professionele ontwikkeling?

Elke professional heeft specifieke uitdagingen. In plaats te proberen die alleen op te lossen, gaan we samen aan de slag! Na elke sessie heb je dus concrete output. Bovendien leer je ook interessante en nieuwe technieken die je persoonlijke effectiviteit een boost geven!

Hoe verschilt TogetherWorkx van andere professionele netwerk- of peterschapsprogramma's?

TogetherWorkx combineert het beste van netwerken en leren. Omdat we actuele uitdagingen samen analyseren en samen aanpakken ontstaan duurzame vertrouwensbanden die veel verder reiken dan een toevallige uitwisseling. De sessies worden gefaciliteerd door ervaren business coaches die ervoor zorgen dat er een veilige ruimte ontstaat waar vertrouwen en samenwerking centraal staan. Dat alles samen vormt een unieke omgeving voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hoeveel tijd moet ik voorzien?

Elke maand organiseren we een TogetherWorkx-sessie. Die vindt altijd op een vast moment plaats, in de namiddag van 14u tot 17u. Deze drie uur zijn ‘werkuren’ waar je werkt aan je organisatie, in plaats van voor je organisatie.

Wat kan ik verwachten van een TogetherWorkx-sessie?

Er zijn géén introducties, kennismakingsrondjes, verkoopspraatjes en dergelijke meer. Wat we wél doen is: samenwerken. Stel; je wil je klantennetwerk laten groeien, dan gaan we samen acties ondernemen om jouw netwerk te versterken door link-sharing, direct-messaging en mails en zelfs telefonische contacten. Omdat we samen dingen doen stimuleren we elkaar en zorgen we voor een leuke dynamiek. Telkens mikken we op concrete output.

Hoe groot zijn de groepen tijdens de sessies?

De ideale groepsgrootte is 6 tot 12 mensen per sessie. Daar zit enigzins wat rek op, maar we houden de groepen liefst beperkt. Snel aanmelden voor de volgende sessie is dus de boodschap!

Hoe wordt mijn privacy en vertrouwelijkheid gewaarborgd tijdens de sessies?

What happens in Vegas, stays in Vegas. TogetherWorkx drijft op vertrouwen. De coaches zorgen voor een ‘safe space’. We vragen ook de deelnemers om in die veilige ruimte te stappen en dus omzichtig om te gaan met de informatie die ze van elkaar vernemen. Als deelnemer onderschrijf je dus onze non-disclosure agreement.

Hoe worden de onderwerpen voor de sessies gekozen?

We vertrekken vanuit de uitdagingen van de deelnemers. Wij hebben een lijst van meer dan 100 onderwerpen voorbereid. Maar we gaan het liefst aan de slag met thema’s die de deelnemers zelf aanreiken, zodat we de sessies en het traject zo interessant en relevant mogelijk kunnen maken. Op het einde van elke sessie wordt het thema van de volgende sessie samen in groep gekozen.

Wat gebeurt er als ik een sessie mis?

Da’s helemaal goed! Want met een meerbeurtenkaart heb je de vrijheid om zélf te kiezen welke sessies je komt. Sluit gewoon terug aan bij een volgende sessie indien je er eentje gemist hebt. Daarenboven kan je altijd terecht op ons online platform waar we resources delen; tips, leermateriaal, tools en andere.

Hoe kan ik me inschrijven voor TogetherWorkx?

Kies de formule die voor jou het meest geschikt is en vul je gegevens in. Je schrijft je vervolgens in door je aan te melden via het registratieformulier van de formule die jij gekozen hebt. 

Kan iemand eerst een proefsessie bijwonen?

Natuurlijk! Mensen die een 10-beurtenkaart hebben kunnen tot tweemaal toe iemand gratis meenemen, om te komen proeven! Op dat moment kom jij zelf ook gratis. Heb je een 5-beurtenkaart? Dan kan je één keer iemand gratis meebrengen, en kom jij dan ook een extra keer gratis. Da’s toch leuk?

Wat gebeurt er als mijn meerbeurtenkaart op is? Kan ik doorgaan met TogetherWorkx?

Jazeker! TogetherWorkx loopt altijd het hele jaar door. Het maakt dus niet uit of je een reeks van aaneensluitende sessies komt, of dat je een aantal sessies skipt. En wanneer je kaart is opgebruikt kan je gewoon een nieuwe aanschaffen.

Schrijf je vandaag nog in en geef jouw business de boost die het verdient!